Esport2

Open 4 Fun - Hver 4. Fredag

For jer der vil spille lidt af hvert

Open 4 Fun er vores tilbud til vores egne medlemmer hvor man kan få lov til at spille lige de spil man har lyst til. Her har du mulighed for at have nogle flere timer end dem du får på dit faste hold i løbet af ugen. 


Du tilmelder dig via holdsport kalenderen fra gang til gang. For at køre det skal du oprette en profil via holdsport.


Hvis du ikke rigtigt synes at du vil være tilknyttet er fast hold men mere har lyst til at spille for sjov og hyggens skyld, så er Open 4 Fun også holdet for dig. Du kan vælge at deltage alene i Open 4 Fun og ikke andre hold, som medlem af Støvring eSport. 


Open 4 Fun er også for dig, hvis du er ny i eSport. Du kan få lov til at gå her gange inden du beslutter dig for om Støvring eSport er noget for dig. Efter disse 3 gange, skal du være medlem for at fortsætte hos Støvring eSport. Du skal dog stadigvæk tilmelde dig, ved at oprette en gratis profil (login i toppen til højre) og herefter logge ind og trykke deltag, for at deltage i de 3 gratis prøvegange. (pt. Lukket pga. corona) Vi har brugerprofiler du kan benytte i de forskellige spil. Du må også gerne tage din egen profil med samt egen mus, headset og keyboard.


Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Palle (se under Trænere).


Vi glæder os til at se dig!

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen